Feestelijke start Art & Copy Krauw

Creatief bureau voor beeld en verhaal

Feestelijke start Art & Copy Krauw

15 februari 2018 Blog 0
Art Copy Krauw

Al weken is koortsachtig gewerkt aan de feestelijke start van Art & Copy Krauw. Nu zijn we niet snel tevreden, alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten, bekenden en familie.

Assistentes

Gelukkig hoeven we het niet alleen te doen. Assistenten bieden zich spontaan aan. Boodschappen worden gedaan, goodiebags gevuld, de workshop nog een keer doorgenomen, boekjes geprint. Een drukte van jewelste zoals dat alleen bij Art & Copy Krauw kan. Dan is het eindelijk zover.

Overweldigend

Op zaterdag 10 februari 2018 zetten we de deuren van ons bedrijf open, komen Art & Copy Krauw uit het ei en slaan de vleugels uit. Tijd om uit te vliegen. De gasten stromen binnen en veel van hen brengen toepasselijke, creatieve cadeaus mee. Het is overweldigend en hartverwarmend. Wow wat hebben wij leuke klanten!

Yvette van Dorp (Monuta Puravida) geeft het startsein met een persoonlijke toespraak. Zij bracht ons in contact met elkaar een paar jaar geleden. Bedankt nog daarvoor!

Het winkeltje van Jill

‘Wat doen jullie nou eigenlijk?’ Deze vraag horen we vaker. Daarom besluiten we onze kracht en meerwaarde uit te leggen in een workshop. Corinne interviewt Jill die een eigen winkel wil starten. Het is een mooi verhaal. Ondertussen tekent Edwin de belangrijke momenten in het verhaal. Jill is al ver met haar plannen, maar heeft nog wel een logo, naam en slogan nodig. In de zaal denken de gasten mee en er komen prachtige beelden en namen voorbij. Tot slot krijgen alle gasten een limited edition van het boekje ‘Schrijf je verhaal in 10 stappen’. Een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen Art en Copy, Edwin en Corinne.

Workshop Art & Copy Krauw

Uit de workshop “Nieuwe veren” getekend door Edwin Stierman (Art)

Het is een geweldige middag. En dan nu….

In volle vaart

Enthousiast en bevlogen gaan we er in volle vaart tegenaan. Als we vooruit kijken, zien we een zonnige en kleurrijke toekomst voor Art & Copy Krauw. Gelukkig hebben we de foto’s nog (geschoten door Jean-Paul Sorée en Joey Eduarda). Hieronder kun je ze bekijken.

Houd Art & Copy Krauw in de gaten

Jullie gaan nog veel van ons horen, maar wij horen ook graag wat van jou.

Heb je vragen, ideeën, plannen, opmerkingen, wensen, verhalen, tekeningen, blogvragen, tekstproblemen of iets heel anders?

Bel, mail, app of vlieg eens langs bij Art & Copy Krauw.

Hieronder een fotoverslag van de feestelijke opening.

Delen